طراگاه | مرجع دکوراسیون منزل، معماری داخلی و طراحی داخلی

ورود / ثبت نام
FA EN

« به همکاران خود در طراگاه بپیوندید »

محمد داوریصادق صیدبیگیامین قشقاییامیررضا امیریمیلاد نصرالهیشهاب میرزاییانافشین قربانیمرضیه مجدالاشرافیجواد خدایینازنین سادات ملکوتیجلیل موسویسوگند عندليب
هم اکنون ثبت نام کنید یا وارد شوید
« بازگشت

اقامتگاه استونینگتون

یک خانه ی تاریخی است که به تازگی بازسازی و ترمیم شده است

بازدید : 4,896 بار

30 آبان 1394

چاپ صفحه

ایمیل

نظرات

این خانه بر روی یک برآمدگی سنگی کوچک و در فاصله ی 90 متری اسکله وعلفزار بزرگی در شهراستونینگتون، ایالت کانکتیکوت (Connecticut) واقع شده است. با ما همراه باشید برای معرفی این اثر تاریخی .

ذخیره عکس
طراحی جدید بر ارتباط ساختمان با محوطه تاکید دارد.

جان لینکلن (John Lincoln) معمار اصلی این بنا، طراحی این خانه را در طول جنگ جهانی دوم انجام داد. وی معمارارشد سابق نیروی دریایی در Ponit Quonset و پروفسور معماری RISD بود. معماری این بنا زمانیکه توسعه ی مواد و تکنولوژی ساختمان شتاب فزاینده ای پیدا کرده بود، انجام شد. التزام لینکلن به تفکر و تکنولوژی خلاقانه - که در اقتباس اولیه ی او از تکنیک های گرمایش تابشی مدرن و کارش با موسسه ای که آلونک Quonset ساخته مشهود است- کار ترمیم و بازسازی را جلو انداخت.

ذخیره عکس
بازسازی ساختمان از مواد موجود در آن

در رجوع به تاریخ معماری این ساختمان متوجه می شویم در بازسازی ساختمان از مواد موجود در آن دوباره استفاده شده است. اما در عین حال روشی خلاقانه برای ساخت و پرداخت این مواد به کار گرفته شده است. خانه ی اولیه، شامل دیواری گرانیتی بود که در مرکز خانه قرار داشت. در بازسازی، این دیوار را بعنوان یک عامل سازمان دهنده ی ورودی باقی گذاشتند. در واقع این دیوار، فضاهای زندگی مجزایی را ایجاد کرده و یک راهروی مرکزی را به وجود می آورد.

ذخیره عکس
فضاهای زندگی مجزا

 از فولاد  Blackened وتخته ی سه لا برای ایجاد حد فاصل بین فضاهای خصوصی و عمومی استفاده شده است. سوئیت های اتاق خواب طبقه دوم نیز، با فولاد کرتن( CORTEN) پوشانده شده اند؛ استفاده از این فولاد، به خانه یک معمار آلمانی ممتاز می بخشد، که از لحاظ فرم و محتوا با طراحی اولیه ی لینکلن نیز هماهنگ است. استفاده از روکشهای فولادی کرتن CORTEN و تخته های سه لا به زیرساخت نماهای ساختمان که از مواد معمولیِ مورد پسند مالک اصلی ساخته شده بودند، جلوه ای نو بخشید.

ذخیره عکس

طراحی جدید بر ارتباط ساختمان با محوطه تاکید دارد. به این منظور، از پنجره های چوبی مرتفع ، برای گشودن فضاهای داخلی به سمت مناظر طبیعی استفاده شده است. این دریچه های شیشه ای در اندازه های متفاوت استفاده شده اند. وقتی فرد در محوطه می ایستد ، شفافیت پنجره ها وی را به سمت خانه می کشاند. برآمدگی سنگهای محوطه به سازماندهی فضاهای مختلف محوطه شامل استدیو، گاراژ، استخر و حیاط پشتی کمک می کند. پنل های خورشیدی روی پشت بام و سیستم گرمایشی نیز جزء موارد حساسی هستند که معمار، صاحبکار و دستیارهای این پروژه در آن لحاظ کرده اند.

ذخیره عکس
طراحی جدید بر ارتباط ساختمان با طبیعت

خانه های زیبا و تاریخی زیادی وجود دارند که شاید در محل زندگی شما هم دیده شوند با ما تجربه ها و نظرات خود را در میان بگذارید.


بازدید : 4,896 بار

30 آبان 1394

چاپ صفحه

ایمیل

نظرات

مطالب مرتبط »

ویدیوهای پیشنهادی »

نظرات ( 0 )

هیچ نظری ثبت نشده است

ثبت نظر شما

قبل از ارسال نظر ، قوانین و ضوابط سایت را مطالعه کنید

تگ ها



تگی ثبت نشده است

مطالب محبوب »

Wednesday , 07 December , 17:57