طراگاه | مرجع دکوراسیون منزل، معماری داخلی و طراحی داخلی

ورود / ثبت نام
FA EN

« به همکاران خود در طراگاه بپیوندید »

بابک مجدپورصفورا شریعتیطاها رضاییحبیب الله نیکنامینادیا خوشخویمحمد مهدی فخیمیافشین قربانیشرکت رویا طرح داخلیسجاد اسدیرضا صیادیانایمان حسومیامیر قاسمی
هم اکنون ثبت نام کنید یا وارد شوید
« بازگشت

طراحی خانه‌ای دل‌پذیر و زیبا در سائوپائولو

نوسازی خانه‌ای متعلق به دهه‌ی هشتاد میلادی

بازدید : 23,570 بار

06 مرداد 1395

چاپ صفحه

ایمیل

نظرات

وقتی بچه‌ها بزرگ شدند و خانه‌ی پدری را ترک کردند، زوج صاحب‌خانه تصمیم گرفتند که با نوسازی و طراحی خانه‌ی قدیمی‌شان در سائوپائولوی برزیل (Brazil,Sao Paulo)، که قدمتش به سال‌های هشتاد میلادی برمی‌گشت، آن را برای زندگی یک زوج مناسب سازند. طراحی این خانه‌ی زیبا را در طراگاه ببینید.

ذخیره عکس
طراحی خانه‌ای دل‌پذیر و زیبا

این خانه در دهه‌ی هشتاد میلادی توسط معمار ایتالیایی-برزیلی به نام "اوگو دی پاسه" (Ugo Di Pace) ساخته شده بود. زوج صاحب‌خانه بعد از ترک خانه توسط فرزندانشان، تصمیم گرفتند با نوسازی خانه، فضایی یکپارچه‌تر و مناسب‌تر برای زندگی دو نفر در اختیار داشته باشند. خانه تقریباً کل مساحت زمین باریک و عمیقی که در آن واقع شده بود، را پر می کرد. اصلی‌ترین ویژگی‌های ساختمان اسکلت مقاوم، پنجره‌های کم، و ستون‌های استوانه‌ای بتنی در نمای جلو و عقب ساختمان بودند. تصمیم بر آن شد که با کمی تغییر، پنجره‌ها و نورگیرهای بزرگ‌تری در ساختمان تعبیه شود تا نور خورشید را به درون هدایت و منظره‌ی باغ را هم در معرض دید قرار دهد. زوج صاحب‌خانه همچنین به دلیل برگزاری میهمانی‌های متعدد، توجه ویژه‌ای به طراحی مجدد فضاهای اشتراکی خانه نشان دادند. 

ذخیره عکس
ذخیره عکس

طبقه‌ی همکف خانه تقسیم می‌شود به یک بلوک در سمت خیابان که شامل پارکینگ، آشپزخانه و فضاهای پذیرایی است، و بلوک دیگری رو به سوی حیاط، که شامل نشیمن و اتاق‌غذاخوری است. درب ورودی خانه رو به فضایی باز می‌شود، که در سقف آن یک نورگیر دایره‌ای تعبیه شده است. این ورودی  رو به راهرویی است که در امتداد یک ضلع خانه کشیده شده است. به استخر شنا یک باریکه‌ی 20 متری اضافه شد که راهرو را به حیاط خانه پیوند می‌دهد. 

ذخیره عکس
ذخیره عکس

به‌جای پنجره‌های کوچک از درب‌های بزرگ شیشه‌ای استفاده شد تا حال‌و‌هوای باغچه‌های عمودی که دورتادور خانه را احاطه کرده‌اند به داخل خانه منتقل شود. داخل حیاط و در کنار سکوی چوبی کنار استخر، آلاچیقی برای صرف غذا در نظر گرفته شد. در امتداد یکی از اضلاع استخر نیمکتی قرار دارد که نورپردازی کف استخر را مخفی می‌کند. 

ذخیره عکس
طراحی خانه‌ای دل‌پذیر و زیبا

ستون استوانه‌ای اتاق‌نشیمن، یک شومینه را در خود جای داده و پله‌های ساخته شده از چوب درختان بومی برزیل از خانه‌ی قبلی حفظ شده‌اند تا در تضاد با رنگ‌های روشن دکوراسیون داخلی قرار گیرند. سقف اتاق‌تلویزیون که در طبقه‌ی بالا قرار دارد امتداد سقف اتاق‌نشیمن است. دیوار پشت تلویزیون با مجموعه‌ای از عکس‌های "سباستیانو سالگادو" (Sebastiano Salgado) پوشیده شده است. اتاق‌بدنسازی در واقع راهرویی، که به اتاق‌خواب اصلی بنا منتهی می‌شود. دو کمد لباس و حمام مجزا برای مالکین خانه ساخته شد و اتاق‌میهمان که رو‌به یک حیاط پشتی کوچک داشت، بازسازی شد.

ذخیره عکس
ذخیره عکس
ذخیره عکس
ذخیره عکس

نمای ساختمان به دو بخش افقی تقسیم می‌شود. بخش طبقه‌ی همکف با ورودی‌های بزرگ، و بخش طبقه‌ی اول که در دیواره‌های چوبی احاطه شده است. استوانه‌های موجی شکلِ چوبی، مماس با این پنل‌ها قرار گرفته‌اند تا نمای قبلی خانه را تلطیف کنند. به این ترتیب ملکی که این خانواده سال‌ها در آن زندگی کرده بودند، با یک طراحی مدرن، به فضایی متفاوت و تازه تبدیل شده است. 

ذخیره عکس
ذخیره عکس

دیدگاهتان را در خصوص طراحی این بنا با طراگاه در میان بگذارید.

 

   کانال


بازدید : 23,570 بار

06 مرداد 1395

چاپ صفحه

ایمیل

نظرات

مطالب مرتبط »

ویدیوهای پیشنهادی »

نظرات ( 0 )

هیچ نظری ثبت نشده است

ثبت نظر شما

قبل از ارسال نظر ، قوانین و ضوابط سایت را مطالعه کنید

تگ ها



معماریطراحینوسازیخانهنشیمناستخرآلاچیقشومینهاتاق تلویزیون‌راهرو

مطالب محبوب »

Sunday , 11 December , 01:44