طراگاه | مرجع دکوراسیون منزل، معماری داخلی و طراحی داخلی

ورود / ثبت نام
FA EN

« به همکاران خود در طراگاه بپیوندید »

سمیه ابراهیمیمحمد اسدالهیمحمد داوریرضا جلیلی مدیر فروش و مشاور اجراییAbolfazl Nabaviسیروس مهراندیشحسین نوروزیپرهام شکوهیمحمد احمدیجواد خداییمحمد مرتجیبهمن احمدی
هم اکنون ثبت نام کنید یا وارد شوید
« بازگشت

کتابخانه ای در کنار دریا

نگاهی به یک کتابخانه ی آرام و الهام بخش ساحلی

بازدید : 15,633 بار

01 دي 1394

چاپ صفحه

ایمیل

نظرات

موقعیت این بنا به گونه ای است که انگار در آب شناور است. فضاهای درون ساختار با دقت طراحی شده که شامل یک رابطه منحصر به فرد با اقیانوس است. از سمت شرق، نور طبیعی و باد دارد، و با استفاده از هر یک از این عناصر میتوان حس زندگی را در این فضاها بدست آورد. با طراگاه در بررسی این بنا همراه باشید.

ذخیره عکس
کتابخانه ای در کنار دریا

شرکت چینی vector architects  یکی از پروژه های خود را اخیرا به پایان رسانده است. این پروژه کتابخانه ی( seashore library ) واقع در خلیج بوهای (  bohai bay) است، که به اندازه سه ساعت رانندگی از پکن فاصله دارد. امکاناتی که در این کتابخانه وجود دارد با  هدف ارائه ی یک سبک زندگی آرام مانند همان چیزی که در کلان شهر پر رونق موجود است می باشد. این خانه ها یک منطقه باز بزرگ برای مطالعه، فضای آرامش، اتاقی برای فعالیت  چند منظوره، بار، و محل استراحت دارند.  

ذخیره عکس
ذخیره عکس
ذخیره عکس
ذخیره عکس

منطقه ی مطالعه بزرگترین فضا در ساختمان است، متشکل از میز و صندلی هایی که از هرجای کتابخانه می توان از منظره اقیانوس لذت برد. طبقه همکف، شامل یک سری دیوارهای شیشه ای کشویی است که روبه نسیم دریا باز می شوند و روز خوبی را برای همگان وجود می آورند، از طرفی پنجره ی نواری و بزرگ ثابتی منظره را درسطح بالا گسترش داده.سقف خرپا ی فلزی بام شرق تا غرب را به طور کامل به صورت سایبان توسط ستون ها پوشش می دهد، دیوارهای یکپارچه منحنی پایین فضایی روبه دریا ایجاد کردند. صفحه ی کوچک بیضی شکل نقطه ای پشت بام به پرتوهای مشخص از نور در سراسر طبقه اجازه ورود می دهد و تهویه ی طبیعی نیز ایجاد می کند.

ذخیره عکس
ذخیره عکس
ذخیره عکس
ذخیره عکس

اتاق مدیتیشن ​​در اندازه ی متوسط و موقعیت آن در طبقه ی بالای فضای مطالعه است. در مقابل فضای مطالعه، منطقه ی آرامش، تنها شامل دوپنجره کوچک با عرض 30 سانتی متراست که منظره ندارد اما به جای آن مقدار و کیفیت نور ورودی به فضارا کنترل می کند. شیار درصفحات بتنی شکل هرکدام از خطوط شدید نور را در دیوارها و کف نشان می دهد. این فضا بر رفتار کاربران در طول روز تاثیر می گذارد ، بهره برداری از کیفیت نور در طلوع و غروب خورشید، به طوری است که بازدید کننده با نور و صدای اقیانوس فضا را ترک می کند.

ذخیره عکس
ذخیره عکس

اتاق فعالیت، اگر چه در همان ساختار است ولی توسط یک دیوار بتنی که به سمت اقیانوس باز است جدا می شود. اتاق فعالیت به عنوان یک فضای باز انعطاف پذیر، نسبت به منطقه ی مطالعه یا فضای مراقبه قادر به میزبانی اتفاقات  همراه با آرامش است.

ذخیره عکس
ذخیره عکس

دیوارهای شیشه ای سطح پایین تر باز برای اتصال داخلی و خارجی. فضای فعالیت با منظره مستقیم. ساختار نشسته به طور مستقیم بر روی شن و ماسه. منظره ای از  پنجره ها و دیوار شیشه ای از طبقه دوم صندلی  تراس به هر کس یک منظره ای از اقیانوس را میدهد. ورود به اتاق مطالعه. اتاق مدیتیشن.پنجره های بلند و باریک نمای شرق و غرب انواع مختلفی از نور را به فضای داخلی فیلتر می کنند. راه پله به پشت بام پاسیو کوچک.

ذخیره عکس
کتابخانه ای در کنار دریا

اجرای چنین ایده هایی را در فضای عملکردی یک کتابخانه چگونه ارزیابی می کنید؟  این بحث را با طراگاه ادامه دهید.


بازدید : 15,633 بار

01 دي 1394

چاپ صفحه

ایمیل

نظرات

مطالب مرتبط »

ویدیوهای پیشنهادی »

نظرات ( 0 )

هیچ نظری ثبت نشده است

ثبت نظر شما

قبل از ارسال نظر ، قوانین و ضوابط سایت را مطالعه کنید

تگ ها



تگی ثبت نشده است

مطالب محبوب »

Wednesday , 07 December , 17:58