طراگاه | مرجع دکوراسیون منزل، معماری داخلی و طراحی داخلی

ورود / ثبت نام
FA EN

« به همکاران خود در طراگاه بپیوندید »

نازنین سادات ملکوتیسارا  کلانتریامیررضا امیریقالیکده iran carpetسمیه ابراهیمیفرهاد علیزاده افشارامین جعفری منشامير احمدي نيامحمد اسدالهیhosein baharestaniحامد شکریانرضا جلیلی مدیر فروش و مشاور اجرایی
هم اکنون ثبت نام کنید یا وارد شوید
« بازگشت

پروژه مسکونی سپه

ارتباطات میان انسان و محیط زندگی ، ایده اصلی این پروژه است

بازدید : 11,974 بار

17 آذر 1394

چاپ صفحه

ایمیل

نظرات

ارتباطات میان انسان و محیط : زندگی، ایده اصلی این پروژه است. این بدان معناست که میان دیوارهای صلب ساختمان، یک همزیستی میان انسان وحیوانات شهری(وابسته به شهر) وجود دارد. نفوذ پذیری ازطریق شکاف های که از نمای شمالی ساختمان آغاز می شود، یک زندگی سبزو پویا را درسطوح گوناگون نمایان می کند. تعامل میان انسان وحیوانات در پل ها، فضاهای باز وهمچنین نماهای شرقی و غربی، که این زندگی سبز را به داخل هدایت می کنند، برقرار است.

ذخیره عکس
پروژه مسکونی سپه

نفوذ پذیری از طریق شکاف های که از نمای شمالی ساختمان آغاز می شود، یک زندگی سبزوپویا را در سطوح گوناگون نمایان می کند. تعامل میان انسان و حیوانات درپل ها، فضاهای باز وهمچنین نماهای شرقی وغربی،که این زندگی سبز را به داخل هدایت می کنند، برقرار است. مکان هایی برای غذا دادن به پرندگان،  برای بازی کودکان با یکدیگرو با حیوانات وبرای گردهم آیی بزرگسالان وجود دارد. این حیاط های سرپوشیده برای استفاده شخصی ساکنان است، همچنین یک حیاط روبازدر قسمت جنوب وجود دارد. این ایده، با ایده خانه های بومی درون گرای ایران باستان که تمام شور و هیجان داخل پنهان است، برابری می کند.

ذخیره عکس

منظره سازی روی بام : در این مجتمع مسکونی ، با ایده اصلی "فرصت های زندگی برای همه" زندگی گیاهی از فضاهای خالی به داخل آپارتمان کشیده می شوند. باغچه های سبز، که درهر3 طبقه تا طبقه بام بالا می روند، تا به یک باغچه بام سبز بزرگ تبدیل شوند. این باغچه بام (روف گاردن) ، مکانی مطلوب با چشم اندازی از کوه های شمالی تا قسمت های دیگر شهر می باشد. با سازماندهی واحدها بر پایه مساحت شان، واحد های بزرگتر با ارزش قیمتی بیشتر دربخش های جنوبی وشمالی برای گرفتن نور روز بیشتر، تهویه بهتر و حتی مناظر مطلوب تر قرار گرفته اند. 

تهویه طبیعی : وجود سوراخ هایی در کیوب پله با جهت های مختلف ، به مکش باد از طریق کریدورهای سرباز در میان واحدها منجر می شود ، و وزش باد و تهویه را تسهیل می کند. دیوارهای سبز در فاصله 40 سانتی متری در دو سمت این سوراخ ها، دمای هوا را در هنگام عبور کاهش می دهند ، و آن را برای ساکنین مطلوب تر می کنند.

ورودی : فضای ورودی عقب نشینی کرده و به جلو آمده تا از درخت های موجود شمالی-غربی محافظت کند. قسمت های عقب نشینی کرده دیگر، برای تسهیل دسترسی به فضای تجاری و برای خوانایی بیشتر آن ها طراحی شده اند.

ذخیره عکس
ذخیره عکس

این مجتمع مسکونی-تجاری با مساحت 5000 مترمربع ، در منطقه غربی تهران، در خیابان اشرفی اصفهانی واقع است. مساحت ساخته شده در حدود 21021 مترمربع و تراکم کلی آن 420 % می باشد. 3 طبقه زیرزمین وجود دارد که شامل اتاق سرپرست (سرایدار)،مجتمع ورزشی، واحد گرمکن مرکزی و 386 واحد پارکینگ است. طبقه همکف شامل یک هایپر مارکت، مغازه ها، سالن کنفرانس و لابی مسکونی می باشد. و در نهایت، 10 طبقه آخر با 190 واحد، کاربرد مسکونی دارند. مساحت مستورطبقه همکف وطبقات بالایی، 2m+60% می باشد.

ذخیره عکس

ماجراجویی های دیگری مانند نور روز، برای این پروژه وجود دارد. یک شکاف نوری دو قسمتی عمودی که کل ساختمان را به 3 بخش تقسیم کرده است، نفوذ نور را برای رسیدن به واحدهای مرکزی ممکن ساخته است- اتاق های تاریک واحدهای مرکزی یکی از مشکلات چندین بلوک مسکونی می باشد- برای اعمال مقررات، ساختمان طوری شده است تا نور روزهمسایه را مسدود نکند. 

ذخیره عکس

هر ساکن، وقتی از خانه خود تا رسیدن به یک سطح بهینه از نور روز راه می رود، از یک پل عبور می کند. در واقع این پل، یک لابی کوچک که چندین واحد را به هم متصل می کند، جایگزین می کند واغلب باعث مشکلات حریم خصوصی می شود. پل ها قلمرو خصوصی و به علاوه حس فضایی خاصی برای هر واحد می سازند. با در نظر گرفتن هر 5 واحد به عنوان همسایگی، هر همسایگی یک دسترسی کیوب پلکان و یک بالابر با نیم طبقه تفاوت در ارتفاع دارند. بنابراین برای دسترسی به نور در قسمت شرقی، در حدود 3 متر، درجایی که حیاط همسایه وجود دارد، عقب نشینی کرده است. 

مکان قرارگیری پروژه منجر به طراحی یک ساختمان اقتصادی شده است. طراحی 4 هسته بتنی متقارن پیرامون پلکان ،سیستم ساختمانی متوارن و استفاده از آجر و سیمان به عنوان مصالح نما، کل پروژه را اقتصادی کرده است.

پروژه حائز مقام سوم مشترک در "مسابقه طراحی مجتمع مسکونی 200 واحدی کارکنان بانک سپه" به مساحت تقریبی 000/20 متر مربع در سال 1392  توسط گروه زما است.

شما اگر این پروژه را از نزدیک تماشا کردید و نظر یا پیشنهادی  در مورد این پروژه دارید با ما در میان بگذارید.

 


بازدید : 11,974 بار

17 آذر 1394

چاپ صفحه

ایمیل

نظرات

مطالب مرتبط »

ویدیوهای پیشنهادی »

نظرات ( 0 )

هیچ نظری ثبت نشده است

ثبت نظر شما

قبل از ارسال نظر ، قوانین و ضوابط سایت را مطالعه کنید

تگ ها



تگی ثبت نشده است

مطالب محبوب »

Saturday , 03 December , 01:43