طراگاه | مرجع دکوراسیون منزل، معماری داخلی و طراحی داخلی

ورود / ثبت نام
FA EN

« به همکاران خود در طراگاه بپیوندید »

سینا علیزادهجمال احمدی شلحهناهیده تقویسهند منشیداوود آبادیسامسونگ samsungرضا مفاخرسپهر دانشمهدی جعفری منشمحمد مهدی دودانگهشیرین دریاباریمحمدحسین صفاریان
هم اکنون ثبت نام کنید یا وارد شوید
« بازگشت

بازسازی از نوع کالیفرنیایی

بازسازی پروژه ی خانه ی بال ( Bal House )

بازدید : 12,617 بار

17 آبان 1395

چاپ صفحه

ایمیل

نظرات

پروژه ی خانه ی بال ( Bal House ) کاری از شرکت معماری تری و تری (Terry & Terry Architecture) است که در منطقه خلیج سانفرانسیسکو ، متشکل از یک طبقه و نوسازی یک خانه مزرعه ای ( خانه یک اشکوبه ) مربوط به اواسط قرن حاضر در محله ی منلو پارک ( Menlo Park ) کالیفرنیا ست . قابل توجه ترین مسئله در این معماری،  شکاف شیشه ای  بین دو حجم شناور است ، شکافی بین معماری ساختمان الحاق شده و اصلی، که در اینجا طراگاه شما را با این بازسازی آشنا میسازد.

ذخیره عکس
پروژه ی خانه ی بال

به گفته معماران ، این ساختمان مکانی آرام برای یک زوج بازنشسته است با طراحی و معماری باز و قابلیت دسترسی به باغ پشتی برای ایجاد یک واحد داخلی نورگیر که متشکل از دو حجم شناور است. معماری قسمت افزوده شده رسما اتاق خواب را به غربی و فضای اصلی (مشترک) شرقی تقسیم میکند. این دو بال به تدریج از ساختار اصلی منحرف میشوند و یک شکاف شیشه ای در میان معماری حجم کلی ایجاد میکنند. 

ذخیره عکس
ذخیره عکس

این فضای خالی با معماری اش باغ را به اندرون میکشد و عناصر خارج از منزل را به درون هسته خانه میکشد. بال سمت غرب خانه شامل حجم اتاق خواب های موجود است که در قالب یک لوله چوبی به سمت عقب، گسترش یافته است. این حجم به سمت باغ باز میشود. حجم دوم شامل فضای اصلی خانه، نواحی آشپزخانه، غذاخوری و اتاق تلویزیون است. سطح دیوار چوبی در معماری شرق فضای اصلی روی دو دیوار بتونی چین میخورد. فضای اصلی دهانه ای شفاف و  بزرگ میسازد که عرشه ای روی باغ پشتی باز میکند . 

ذخیره عکس
ذخیره عکس

ساختار اصلی که اتاق موسیقی ، دو اتاق خواب و حمام است حفظ و بازسازی شده . یک پنجره فولادی خلیجی در اتاق خواب که به جای  یک پنجره کوچک قرار داده شده است . ایوان ورودی و معماری اش مقابل با کفسازی از چوبهای جنگلی متصل به جاده ماشینرو ، گسترش پیدا کرده و بازسازی شده است . دودکش شومینه بازسازی شده و درطول حجم گاراژ با بازیافت لاستیک پوشش داده شده است . راهروی جدید و دیوار پوسته شده چوبی درون هسته اصلی ساختار و برای تعامل و ارتباط مادی افزون بر ساختار موجود طراحی شده بودند .

ذخیره عکس

این پروژه برنده افتخارات متعدد و جایزه شایستگی از چندین دوره AIA و به تازگی از دوره AIA سان فرانسیسکو و همچنین جوایز طراحی دیگری ازSPARK و جایزه طراحی معماری مسکونی RADA  شده است. طراگاه همچنان منتطر ارائه نطرات و پیشنهادات شما کاربران عزیز میباشد، با ما همراه باشید.


بازدید : 12,617 بار

17 آبان 1395

چاپ صفحه

ایمیل

نظرات

مطالب مرتبط »

ویدیوهای پیشنهادی »

نظرات ( 0 )

هیچ نظری ثبت نشده است

ثبت نظر شما

قبل از ارسال نظر ، قوانین و ضوابط سایت را مطالعه کنید

تگ ها



تگی ثبت نشده است

مطالب محبوب »

Wednesday , 07 December , 17:55