طراگاه | مرجع دکوراسیون منزل، معماری داخلی و طراحی داخلی

ورود / ثبت نام
FA EN

« به همکاران خود در طراگاه بپیوندید »

علیرضا شریفانفاطمه براتیرضا مفاخرسهراب رفعتامید ضرغامیپمپ ابارا اباراوحید حمزه پورمهدی جعفری منشامیر قاسمیمحمد فخری داریاناکوآرکzahra sadeghi
هم اکنون ثبت نام کنید یا وارد شوید
« بازگشت

بازسازی عمارتی در سیدنی به منظور تلفیق تاریخ و مدرنیته

نوسازی و اضافه کردن تسهیلات به بناهای قدیمی

بازدید : 100,573 بار

28 ارديبهشت 1395

چاپ صفحه

ایمیل

نظرات

داستان از جایی آغاز می‌شود که یک خانه‌ی قدیمی در طول تاریخ و متناسب با شرایط اجتماعی ساکنینش دست‌خوش تغییر می‌شود، تا اینکه بالاخره یک گروه معماری مأموریت پیدا می‌کنند که میراث تاریخی خانه را احیا کنند و در عین حال آن را برای زندگی مدرن آماده سازند. با طرگاه همراه باشید.

ذخیره عکس
بازسازی عمارتی در سیدنی

داستان عمارت "سنتنیال پارک" (Centennial Park) در سیدنی (Sydney) از یک خانه‌ی یک طبقه شروع می‌شود که در سال 1913 ساخته شد. در دهه‌ی 1970 با ساکن شدن خانواده‌های طبقه‌ی کارگر در این عمارت، فصل جدیدی برای آن رقم خورد و بخش‌های پشتی خانه و همینطور ایوان‌های جنبی و جلویی ویلا تغییرات عمده‌ای پیدا کردند. تا اینکه اخیراً مالک جدید این خانه‌ی قدیمی تصمیم گرفت ضمن استفاده از عناصر زندگی شهرنشینی مدرن، وجوه تاریخی آن را نیز احیا کند. 
مسئولیت این کار به عهده‌ی شرکت معماری "پیتر ویلت و شرکاء" (Peter Willett Associates) گذاشته شد. این تیم تصمیم گرفتند که ضمن نوسازی بخش‌هایی از ویلای قدیمی که ارزش نگهداری را داشت، امکانات و فناوری جدید را هم به عمارت اضافه کنند که با سطح بالای زندگی در منطقه هماهنگ شود. 

ذخیره عکس
ذخیره عکس

بیشترین ظرافت عملیات بازسازی خانه توسط گروه PWA را می‌توان در طبقه‌ی دوم خانه مشاهده کرد که در واقع در گودی داخل سقف قدیمی خانه ساخته شده. برای این منظور داخل سقف با ضمیمه شدن یک سه‌گوشی در قسمت پشتی از حالت شیب‌دار در آمده است. این یعنی بام خانه سبکِ قدیمی و منحصر به‌فرد خود را حفظ کرده و در عین حال مالکین حالا فضای بیشتری برای زندگی در اختیار دارند.
سپس در ضلع شمالی خانه پنجره‌های زیرشیروانی طوری با ظرافت ساخته شدند که با معماری سبکِ "ادوارد" ویلا هماهنگی داشته باشند. اضافه شدن این پنجره‌ها و سه‌گوشی ضمیمه ‌شده باعث ورود نور و تهویه هوای طبقه‌ی دوم می‌شود. ضمن اینکه می‌تواند نور را به عمق طبقه‌ی اول هم هدایت کند.

ذخیره عکس
ذخیره عکس

بخش ضمیمه شده همچنین مکانی است که آشپزخانه‌ی جدید مالکین در آن قرار گرفته و فضای نشیمن و غذاخوری را به باغ پشتی وصل می‌کند که شامل یک استخر تازه‌ساز نیز هست.
در قسمت جنوب غربی ملک یک گاراژ قدیمی قرار گرفته که با گاراژ کناری خود یک گاراژ "دوقلو" ساخته و به این ترتیب دروازه‌ی جدیدی برای ورودی پشتی ساخته است. این گاراژ دوقلو شامل موتورخانه‌ی استخر، اتاق جمع‌آوری زباله، کارگاه، و همینطور انباری برای لوازم متفرقه است. برای رفت و آمد بین خانه و گاراژ یک مسیر زیرزمینی هم ایجاد شده که در صورت نامساعد بودن شرایط جوی می‌توان از آن استفاده کرد. 

ذخیره عکس
ذخیره عکس
ذخیره عکس
ذخیره عکس

برای افزایش پایایی ساختمان، گروه PWA به کاهش حجم مواد مصرفی با استفاده از مواد بازیافتی روی آوردند. به این ترتیب که بخش‌هایی از سفال‌های سنگی به دست آمده از تغییرات حاصل در بام، مجدداً در بخشی دیگر استفاده شدند و آجرهای دیوارهای زیرشیروانی هم بازیافت شدند. بخش‌هایی از استخر قدیمی به‌عنوان دیوار حائل یک تانکر آب زیرزمینی استفاده شد. 
ضمن اینکه در طراحی ساختمان هم مسئله‌ی پایایی در نظر گرفته شده است. کف طبقه‌ی دوم رو به سوی شمال‌غرب دارد تا بتواند گرمای بعد از ظهر زمستان را تشدید کند. آجرکاری‌های بخش ضمیمه شده به سقف عمل خنک‌سازی و گرمایش را یکنواخت می‌کنند. به طوری که نیاز ساکنین به استفاده از سیستم‌های تهویه‌ی هوا را تا حد قابل توجهی کاهش می‌دهد. 

ذخیره عکس
ذخیره عکس
ذخیره عکس
ذخیره عکس

در آخرین فصل از قصه‌ی عمارت "سنتنیال پارک" میراث تاریخی این خانه با استفاده از مواد و مصالح سکونتگاه قبلی مجدداً احیا شد. اما علاوه بر آن، گروه PWA تسهیلات پیشرفته‌ای را به این ملک اضافه کردند که آن را با طبقه‌ی اجتماعی املاک پیرامونش هماهنگ کند. دیدگاهتان را در این خصوص با طراگاه در میان بگذارید.


بازدید : 100,573 بار

28 ارديبهشت 1395

چاپ صفحه

ایمیل

نظرات

مطالب مرتبط »

ویدیوهای پیشنهادی »

نظرات ( 0 )

هیچ نظری ثبت نشده است

ثبت نظر شما

قبل از ارسال نظر ، قوانین و ضوابط سایت را مطالعه کنید

تگ ها



نوسازی منزلبازیافتسقف شیروانیطراحی ویلاطراحی استخرمعماریمتریال معماریطراحیویلابازسازی ویلا

مطالب محبوب »

Saturday , 03 December , 21:16