طراگاه | مرجع دکوراسیون منزل، معماری داخلی و طراحی داخلی

ورود / ثبت نام
FA EN

« به همکاران خود در طراگاه بپیوندید »

boshra javaherimahmood Ghasemiایرج اعتصامقالیکده iran carpetشیرین دریاباریحبیب الله نیکنامیوحید حمزه پورسلیمانیمیثم ذکریاییرضا جلیلی مدیر فروش و مشاور اجراییامیرحسین صرامیمهدی علیزاده
هم اکنون ثبت نام کنید یا وارد شوید
« بازگشت

ساختمان دانشکده ی Balvatnick

طراحی دانشکده ای جدید در یکی از قدیمی ترین دانشگاه های جهان

بازدید : 24,599 بار

29 آذر 1394

چاپ صفحه

ایمیل

نظرات

این ساختمان بخشی از مجموعه ی آکسفورد است و توسط گروه هرزوگ و دمورن (Herzog &  de Meuron) طراحی شده. دانشگاه اکسفورد در قرن بیستم، دست به چنین اقداماتی نزده بود. با طراگاه یک نمونه ی خوب از ساختمان های آموزشی را بررسی کنید.

ذخیره عکس

استفاده ازهفت طبقه با گالری های دایره ای، موجب کاهش ازدحام شده و در طبقه فوقانی دو واحد بزرگ دیده می شود که موجب شده است تا پله های ثانویه از قسمت های پایین با نور افشانی خوب  به بالا راه پیدا کند و این خود مدلی را برای سیستم خورشیدی به وجود آورده است. مصالح اصلی استفاده شده در این جا بتن است ولی در این قسمت چوب بلوط نیز بوی جنگل را وارد فضای معماری کرده است. این فرم یاداور ساختمان معروف فرانک لوید رایت، موزه ی گوگنهایم (Guggenheim) در نیویورک می باشد. 

ذخیره عکس
ذخیره عکس

درون  بنا دارای ظرافت های خاص معماری است که با  نمای بیرونی مستحکم ساختمان عجین شده است.  فرم داخلی شبیه یک طبل شیشه ای است که توسط یک شکل هندسی صاف با نقاط رنگی و لایه های مستطیلی احاطه شده است. ورودی آن به صورت متقارن در نظر گرفته شده است. پوشش شیشه ای موجب شده تا آفتاب و روشنایی بیشتری وارد فضا شود.

ذخیره عکس
ذخیره عکس

به نظر می رسد که این طراح از دانشگاه رادکلیف (Radcliffe) الهام گرفته است با این حال  مصالح آن  مشابه با  مصالح ساختمان دانشگاه اکسفورد نظیر سنگ نیست بلکه در این معماری از مصالح پیش ساخته و صفحات آماده ساخته شده است. مصالح آن سبک می باشد و تنوع زیادی دارد. این معماران سعی کرده اند تا  دیواره ها و فضاهای شیشه ای شفاف تری ایجاد کنند. این درون گرایی پیچیده، فاصله ای را از قسمت بیرونی ایجاد می کند. این ساختمان ارتباط نزدیکی به ساختمان های جدید نظیر مدرسه دولتی اکسفورد دارد. به نظر می رسد که مدیران و سیاست مداران آینده در این کشور و کشورهای دیگر خود را برای  ساختن یک جامعه ی داخلی حباب مانند که چشم اندازهای خارجی را درون ساختمان حفظ کند، آماده می کنند.

 یک  قهوه خانه در طبقه هم کف است که  در آن میز های تاشوی طبیعی شیشه ای و با لعاب رنگی وجود دارد. شکل دایره ای آن موجب شده است تا نمای ساختمان از بیرون به شکل مارپیچی به نظر برسد. این دانشکده و زیبایی های آن از ارزش ها و دیدگاه های اسپانسر های آن ها تبعیت می کند. اخیرا این دانشکده به دلیل پشتیبانی 75 میلیون پوندی ملیاردر مشهور لئونارد بلاوتینک ( Blavatnik ) سر تیتیر بسیاری از مجله ها  شده است. 

تجربه ی خود از فضاهای آموزشی را با طراگاه در میان بگذارید، ما همواره آماده ی دریافت نظرات و ایده های شما هستیم.


بازدید : 24,599 بار

29 آذر 1394

چاپ صفحه

ایمیل

نظرات

مطالب مرتبط »

ویدیوهای پیشنهادی »

نظرات ( 0 )

هیچ نظری ثبت نشده است

ثبت نظر شما

قبل از ارسال نظر ، قوانین و ضوابط سایت را مطالعه کنید

تگ ها



تگی ثبت نشده است

مطالب محبوب »

Saturday , 03 December , 21:05