طراگاه | مرجع دکوراسیون منزل، معماری داخلی و طراحی داخلی

ورود / ثبت نام
FA EN

« به همکاران خود در طراگاه بپیوندید »

سهیل براکسینا علیزادهامیر دیزانیحسین مژدهیSomayeh Ahemehپمپ ابارا اباراsina kamali tabriziسحرناز سلیمانی پاکرزیتا فتاحیمحمد فخری داریانحامد شکریانصادق صیدبیگی
هم اکنون ثبت نام کنید یا وارد شوید
« بازگشت

طراحی فضای آموزشی پسرانه‌ی کارشالتون

کالج ورزش پسرانه‌ی کارشالتون

بازدید : 96,328 بار

22 فروردين 1395

چاپ صفحه

ایمیل

نظرات

طراحی فضای آموزشی توسط معمارهایی باذوق در جنوب لندن انجام شده است. با طراگاه همراه باشید تا به بررسی این فضای آموزشی یپردازیم.

ذخیره عکس
طراحی فضای آموزشی

نمای ساختمان با تابلوهای سوراخ شده فضایی ساده با کارگاه‌های کاربردی خارج از محوطه برای هماهنگی با برنامه و بودجه پر شده. ساختمان جدید به منظور ریاضیات جایگزین با  یک سازه‌ی موقت و رو به زوال شده. طراحی هشت  کلاس جدید و انعطاف‌پذیر، محل کار برای کارمندان و امکانات سرویس بهداشتی در یک ساختمان یک طبقه‌ی ۷۷۵ متر مربعی فراهم آمده است. با ظرافت ظاهری و جالب توجه ساختمان جدید کر- تن(Cor-ten) یک هویت مدرن و مثبت برای این قسمت می‌سازد و داخل خود یک محوطه‌ی کاری بهبود یافته فراهم می‌آورد.

ذخیره عکس

 

طراحی فضای داخلی با نور طبیعی اشباع شده و از تیغه‌های جداکننده‌ی متحرک استفاده شده تا فضای مناسبی برای آموزش وجود داشته باشد.پنجره‌های تمام قد داخلی که در راهروها باز می‌شوند باعث بهبود نورپردازی می‌شوند و به دید کمک می‌کنند. با وجود تردید اولیه در طراحی، بعد از تکمیل دیده شده که شفافیت فضا اثر مثبتی داشته و باعث افزایش دقت و رفتار مناسب درون یک فضای کاری شده است. مدیر مدرسه، سایمن باربر(Simon Barber) توضیح می‌دهد: طرح ساختمان جدید چشم‌گیر و بی‌نظیر است و در میان مدارس محلی دیگر که با چالش‌های مشابه با ما، از جمله تهیه‌ی فضای تدریس با کیفیت و مطابق بودجه محدود و زمان کمتر برای ارائه، روبه‌رو هستند به عنوان معیار شناخته می‌شود.

فریزر براون مک‌کنا(Fraser Brown Mackenna)  با گروه استاندار‌ها و پیمانکار‌های کارشالتون تنگاتنگ روی یک محوطه کار کرد تا به یک ساخت سریع، در عین محدودیت‌های زمانی، امنیتی و سلامتی ایجاد شده در طی زمان ترم جاری در کالج، روبه‌رو بودند، دست یابند.

ذخیره عکس
طراحی فضای آموزشی

ساختن شبکه‌ای به اندازه‌ی ۱۲۰۰ میلی‌متر‌، سادگی طرح و استفاده از اجزا مطابق با مقیاس ساخته شده  در خارج از محوطه برای دست‌یابی به برنامه‌ی ۶ ماهه انجام شد و قاب چوبی کمتر از ۲ ماه برای برپایی زمان برد. نمای خارجی ساختمان اساساً از جعبه‌های استیل کر-تن (Cor-ten) متناسب با هوا ساخته شده و تاکید خاصی روی قسمت‌های آلومینیمی انودیزه شده در قسمت‌های خروج و ورود انجام شده.

ذخیره عکس

 

کر-تن (Cor-ten) موارد زیر را ارائه می‌دهد:

 

- یک تنوع گرم رنگ‌بندی که با بافت رنگی آجر‌های قرمز هم خوانی دارد و در عین حال ماهیت خود را حفظ کرده است.

- یک ظاهر متناسب با هوای متغییر که با گذر زمان تغییر می‌کند، به زیبایی ساختاری ساختمان کمک می‌کند و به آن ارزش آموزشی می‌بخشد، در عین حال باعث برانگیخته شدن توجه می‌شود.

- نمایی که به نگهداری زیاد احتیاج ندارد.

- یک حصار با دوام و محافظ.

شفافیت‌های متفاوت به شرایط متفاوت محیطی یافت شده در اطراف ساختمان، از آن در برابر مورد تاثیر قرار گرفتن بیش از حد توسط خورشید، پیشگیری می‌کند. با بهره‌گیری از یک طرح یک طبقه با مکان‌های بازی پوشیده شده، تاثیرات سمعی و بصری ساختمان و مصرف‌کنندگان آن را به محیط  اطراف کاهش داده‌ایم. این موضوع برای اطمینان حاصل کردن از این که ساختمان برای برنامه‌ریزی ساخت‌، با اعتراض در زمینه‌ی بودجه و زمانبندی روبه‌رو نشود، ضروری بود.

ذخیره عکس
طراحی فضای آموزشی

کر-تن(Cor-ten) یک دیوار برافراشته برای استتار اجزای گیاهی هنگام نمایش ساختمان از محیط اطراف، تشکیل داده است. طرح فریزر براون مک‌کنا نسبت به شرایط محیطی عکس‌العمل نشان می‌دهد تا ساختمانی منلسب و انعطاف‌پذیر برای تدریس فراهم آورد.

ذخیره عکس

 

تناسب ساختمان‌، در موارد زیر گنجانده شده:

 

-یک قاب‌چوبی‌، حصار متناسب با دما و میزان انتقال دمای سقف به مقدار ۱/۰ وات بر متر مربع کلوین

-شیشه‌های با کیفیت درون تمام درها و پنجره ها جاسازی شده

-مولدهای بخار با کیفیت برای کاهش مصرف انرژی و هزینه‌ی گرما می باشد و در سبقت برای فراهم آوردن انرژی للکتریکی سبز که ساختمان ایجاب می‌کند جاسازی شده است. این تابلو‌ها فقط در شرایط استثنایی نیاز به مکمل دارند.

-نور طبیعی و تهویه‌ی سرتا‌سری از طریق پنجره‌ها و نورهای سقفی.

-درخشش نور با انرژی کم و کنترل هوشمند.

-پوشش سوراخ‌دار شده برای سایه‌ اندازی که تابع خورشید می‌شود.

-ساخت خارج از محوطه‌ی اجزای کلیدی و ساخت شبکه‌ی ۱۲۰۰ میلی‌متری از تکه‌های چوب بریده شده که باعث کاهش اتلاف مواد می‌شود.

-برنامه‌ی مدیریت اتلاف محوطه اطمینان خاطر حاصل کرد که به جز پسماند‌های کثیف‌، بقیه‌ی پسماند‌ها بازیافت یا دوباره استفاده می‌شوند.

قسمتی از بودجه‌ی  پروژه توسط کمک هزینه‌ی (‌آکادمی مراقبت از بودجه)  آکادمی کپیتال مینتیننس Academy Capital Maintainence)) پرداخت شد. برای راه‌حل‌های قابل تحمل از جمله حصار فوق عایق دمایی و یک حجم ۷ کیلوواتی قدرت‌زای نوری برای کاهش قابل توجه هزینه‌ها همکاری کرد. 

ذخیره عکس
طراحی فضای آموزشی

کالج پسرانه‌ی کارشالتون‌، یک آکادمی غیر گزینشی و مبدل در یک بخش گزینشی می‌باشد. اکثریت دانش‌آموزان از زمینه‌های اجتماعی و اقتصادی پایین‌تر از حد متوسط ملی می‌باشند و سریعاً در حال پیشرفت هستند چه بسا این مدرسه ۳ سال پی‌در‌پی جزو لیست " ۱۰۰  مدرسه‌ی در حال پیشرفت" قرار گرفت.

ذخیره عکس
طراحی فضای آموزشی

طراگاه منتظر شنیدن نظرات شما می‌باشد.

 

                   


بازدید : 96,328 بار

22 فروردين 1395

چاپ صفحه

ایمیل

نظرات

مطالب مرتبط »

ویدیوهای پیشنهادی »

نظرات ( 0 )

هیچ نظری ثبت نشده است

ثبت نظر شما

قبل از ارسال نظر ، قوانین و ضوابط سایت را مطالعه کنید

تگ ها



طراحی فضای آموزشیطراحی داخلی مدرسهمعماری داخلی آموزشیمعماری مدرسهطراحی نمای آموزشیطراحی نمای مدرسهطراحی نمای ساختمانطراحی ساختمان آموزش

مطالب محبوب »

Sunday , 04 December , 13:45