طراگاه | مرجع دکوراسیون منزل، معماری داخلی و طراحی داخلی

ورود / ثبت نام
FA EN

« به همکاران خود در طراگاه بپیوندید »

ابزار تونل جهانقالیکده iran carpetامیررضا امیریاسماعیل سحاب رحمن پناهحامد شکریانسوگند عندليبایمان حسومیسیروس مهراندیشرضا جلیلی مدیر فروش و مشاور اجراییعلیرضا شرافتیفرهاد علیزاده افشارعلی رضا بندر اباد
هم اکنون ثبت نام کنید یا وارد شوید
« بازگشت

ویلای ماریتیما (Villa Marittima)

ساختمان برنده ی جایزه ی ملی معماری استرالیا

بازدید : 9,620 بار

23 آذر 1394

چاپ صفحه

ایمیل

نظرات

آن چیزی که باعث برنده شدن این طرح شده است، تنها زیبایی و فرم نیست، این بنا علاوه بر زیبایی توانسته است به نیازهای کاربران به بهترین شکل پاسخ دهد و هیچ گونه آلایندگی برای محیط زیست نداشته باشد. طراگاه به بررسی این پروژه پرداخته است.

ذخیره عکس
ویلای ماریتیما

ممکن است سبک ویلای ماریتیما در ساحل سنت اندروز در ویکتوریا، از معماری ژاپنی الهام گرفته شده باشد، اما با گرفتن جایزه ی منتخب مردمی در جشنواره ی جوایز ملی معماری سال 2015، تاثیرگذاری خود را نشان داد. این ویلا با طراحی RWA، از بین 11 پروژه ی مسکونی رقیب در گروه های مسکونی، در جشنواره ی جوایز ملی معماری انستیتوی معماران استرالیایی ( AIA )، توسط عموم مردم انتخاب شد.

ذخیره عکس
ذخیره عکس

ویلای ماریتیما همچنین، دریافت کننده ی جایزه ای درجشنواره ی جوایزمعماری ویکتوریای سال 2015 که در جولای اعلام شد، بوده است. داوری ها حاکی ازآن بود که سطح جزئیات و پاسخ دهی معمارانه به سایت، قابل فهم نبوده است.

نقل قول داوران بیان می کند: « نگاه به ویلای ماریتیما به عنوان نمونه ای با جزئیات دقیق معماری مینیمال، تفسیر ناقصی خواهد بود. این خانه تجربه های به یاد ماندنی از زندگی ارائه می دهد، که ناشی از واکنش های منحصر بفرد معماری به محیط و مناظر اطراف است ».

بنا به تصمیم هیأت داوران، برندگان جشنواره ی جوایز ملی معماری، برای گردهمایی در روز پنجشنبه 5 نوامبر در بریزبن (Brisbane ) فراخوانده خواهند شد.

ذخیره عکس

یک پلی کربنات نیمه شفاف ویژه، محوطه را در کنار اقیانوس پوشانیده است، که با نورطبیعی آکنده شده و با فضاهای ساده، قابل توسعه و تغییر پذیرهمراه می شود. وقتی از راه پشتی به خانه نزدیک می شویم، اقیانوس را نمی بینیم. اکتشاف زمانی شروع می شود که به همراه کودکی در ساحل از ماشین بیرون بپریم و روی ماسه های روان بدویم تا با هیجان تمام اقیانوس را کاوش کنیم. دری بزرگ به بستری شیب دار- ماسه ی روان - باز می شود. با بالا رفتن از این بستر، اولین منظره ای که دیده می شودآسمان است، این ویلا بر آرامش جسم و حواس و انرژی آب متمرکز است. 

فضای اصلی نیمه شفاف برای زندگی، بین اقیانوس واستخر قرار دارد، که اتاق نشیمن، ناهارخوری وآشپزخانه را یکی می کند. در فرم "سالن" مستطیل شکل ساده ی اصلی، آشپزخانه تا دیوارجانبی امتداد پیدا کرده و به پایان می رسد. از میان "سالن"، یک راه زرد غوطه ور در آب، مسیری تا استخر به سمت یک پنل کشویی که باغی مخفی را پنهان کرده فراهم می کند، جایی که دامنه ای پوشیده از چمن به منظره ی ساحلی وسیع تری منتهی می شود. پایین سالن یک فضای تغییرپذیر وسیع، پنجره ی نمایشی بزرگی را به استخر و آبگیری که نور را منعکس می کند و در پایین طره ی مستحکمی قرار دارد، متصل می کند. در ویلا هیچ پله ای وجود ندارد، بنابراین می توان با ملایمت و راحتی حرکت کرد.

ذخیره عکس
معماری ساده

نوآوری های پایدار

سازه های ساحلی نیازمند این هستند که مصالح با احتیاط در آن ها به کار گرفته شوند. مصالح با توجه به طول عمرشان در این مکان که در معرض نمک قرار دارد، انتخاب شده اند.

سازه ی بنا از، استیل گالوانیزه است، برای استحکام، پوشش دیواره ها، پنل ها به شدت با پلی کربنات چند سلولی عایق بندی شده اند و این روش نور داخلی را نیز تأمین کرده و هدررفت انرژی را کاهش می دهد. برای سقف سازی هم از غشاهای (TPO membrane) متناسب با محیط زیست استفاده شده است.

این مؤلفه های اصلی، عموماً، با اندازه ی مورد نیاز در کارخانه تولید می شوند و در صورت لزوم حداقل تراشکاری در محل ساخت را دارند. بنابراین ضایعات خیلی کم تری تولید می شود. برای کل این پروژه، تنها دو کامیون ضایعات تولید شد. سایر بقایای فلزی همگی بازیافت شدند. همچنین تمام مؤلفه های اصلی بنا قابل بازیافت هستند. 

ذخیره عکس
ویلاهای ساحلی

برای صرفه جویی در زمان رفت و آمد، از مصالح و پیمان کاران منابع محلی استفاده شد. فضاها ساده نگه داشته شده اند تا در استفاده از مصالح صرفه جویی شود، و در محل های کاربردی و تعداد آن ها (حمام و آشپزخانه) محدودیت به وجود آمده، تا مصالح و لوازم به حداقل برسند.

ذخیره عکس

بدون تهویه مطبوع : هوای طبیعی بخوبی ازطریق فضاهای ساده در جریان است، عبور جریان هوا از روی استخرعملکردی شبیه یک خنک کننده ی اضافی را دارد. گرمایش ساختمان از طریق سوختن بهینه ی گاز طبیعی در سیستم هیدرونیک داخلی تعبیه شده در کف ساختمان (in-screed hydronic) است. نورپردازی کم مصرف از طریق نوارهای فلورسنت: نورپردازی خانه پس از غروب خورشید از طریق دیواره های نیمه شفاف (translucent walls) است تا روشنایی خانه، طبیعی باشد.  فاضلاب‌های خانگی در یک فرایند سه مرحله ای در یک مخزن آب 10000 لیتری که در زیر پارکینگ قرار دارد تصفیه می شوند.

شیرهای آب کم مصرف اند، واستفاده از سنسور کنترلی امکان پذیر است. استخرازطریق انرژی خورشیدی گرم می شود. اگر دراطراف شما نمونه ای از این گونه بناها وجود  دارد، دانسته های خود را با طراگاه در میان بگذارید.


بازدید : 9,620 بار

23 آذر 1394

چاپ صفحه

ایمیل

نظرات

مطالب مرتبط »

ویدیوهای پیشنهادی »

نظرات ( 0 )

هیچ نظری ثبت نشده است

ثبت نظر شما

قبل از ارسال نظر ، قوانین و ضوابط سایت را مطالعه کنید

تگ ها



تگی ثبت نشده است

مطالب محبوب »

Sunday , 11 December , 01:50