طراگاه | مرجع دکوراسیون منزل، معماری داخلی و طراحی داخلی

ورود / ثبت نام
FA EN

رویدادهای مهم

Important Event
سومین کنگره بین‌المللی معماری و شهر ...
سومین کنگره بین‌المللی معماری و شهرسازی معاصر خاورمیانه
معماری‌های در حال ظهور
معماری‌های در حال ظهور
چهارمین کنگره تاریخ معماری و شهرساز ...
چهارمین کنگره تاریخ معماری و شهرسازی ایران- استان ایلام
آب در معماری اصفهان
آب در معماری اصفهان

« به همکاران خود در طراگاه بپیوندید »

محمد قديريبیژن شجاعیآیدین صادقیندا عاشوریانhosein baharestaniشرکت رویا طرح داخلیمرتضی صادقیقالیکده iran carpetبهرام شکوهیانآذران پلاستیک azaran-plasticنیما کیوانیسهند منشی
هم اکنون ثبت نام کنید یا وارد شوید
« بازگشت

طراحی نمای موزه شانگ‌های با پنل‌های آلومینیومی


بازدید : 290 بار

22 فروردين 1395

چاپ صفحه

ایمیل

نظرات

طراحی نمای موزه شانگ‌های با پنل‌های آلومینیومی

 

معمار معروف چینی، "کنگو کوما" (KENGO KUMA) و همکارانش این بار دست به طراحی نمای موزه با استفاده از پنل آلومینیومی زدند. این ساختمان در کنار یک کارخانه‌ی قدیمی آجری در چین ساخته شده و نمای طراحی شده برای این مرکز به وسیله‌ی پنل‌های آلومینیومی با طرح‌های پیچیده و ارگانیک اجرا شده است.

 

این موزه که "واکسی وانک" Wuxi Vanke)) نام دارد در نزدیکی دریاچه TAIHU در حومه‌ی شهر شانگ‌های واقع شده و به دست شرکتی ژاپنی با ریاست «کنگو کوما» طراحی شده است.

 

 

 

ساختمان مذکور در زمینی به مساحت 10440 متر مربع قرار گرفته که در آن به جز گالری هنری، واحدهای تجاری، اداری و خدماتی نیز پیش بینی شده است. در طراحی نمای ساختمان این موزه هریک از پنل‌های آلومینیومی با زاویه‌ای، نسبت به پوسته‌ی اصلی قرار گرفته و نظمی حیرت انگیز را پدید آورده‌اند.

 

طراحی نمای موزه شانگ‌های

 

 ایجاد سطوح پر و خالی در نمای این ساختمان، ویژگی انعطاف‌پذیری را به پروژه داده است، به این ترتیب با هر طلوع و غروب خورشید صدها نوع سایه و نورپردازی در نمای مواج ساختمان و محوطه مجموعه قابل رویت است. 

 

طراحی نمای موزه شانگ‌های

 

فرم متخلخل این پنل‌های آلومینیومی برگرفته از نوعی سنگ آهکی موجود در بستر دریاچه TAIHO است. طراحان از فرم این سنگ‌های سوراخ دار استفاده کرده و قالب‌هایی را تولید کرده‌اند که پنل‌های مورد نظر با ریخته‌گری آلومینیومی در آن‌ها ساخته شده‌اند. وجود سوراخ‌هایی در این پنل‌ها باعث می‌شود که نور خورشید به شکل کنترل شده‌ای از آن‌ها عبور کند و فضای داخلی دارای روشنایی متعادلی باشد.

 

طراحی نمای موزه شانگ‌های

 

دورتا دور این مجموعه توسط یک دریاچه‌ی مصنوعی احاطه شده تا منعکس کننده‌ی نور وارد شده به این سطوح باشد. معماران عقیده دارند که دریاچه‌ی منطقه در قلب این مردم واقع شده و در فرهنگ آن‌ها تاثیر‌گذار بوده است. بنا‌براین این ایده تاثیر بسیار مثبتی در دیدگاه عمومی منطقه گذاشته است.

 

                کانال اصلی تلگرام طراگاه


بازدید : 290 بار

22 فروردين 1395

چاپ صفحه

ایمیل

نظرات

نظرات ( 0 )

هیچ نظری ثبت نشده است

ثبت نظر شما

قبل از ارسال نظر ، قوانین و ضوابط سایت را مطالعه کنید
Sunday , 04 December , 22:01